O nama

Zahvaljujemo Vam se što ćete odvojiti malo vremena da saznate nešto o nama. Mislimo da to može biti od obostrane koristi. Hvala Vam ako se javite kao naš budući kooperant, investitor, saradnik ili, pak, osoba kojoj ćemo pružiti korisnu informaciju. Preduzeće Dobra kupovina (Godt kjøp) nastalo je sa idejom plasmana proizvoda sa Balkana na skandinavsko poluostrvo.

Sajt se bavi prezentacijom proizvoda sa Balkana. Proizvode koje vidite na sajtu su proizvodi firmi koje traže saradnike na ovim prostorima ali i proizvodi koje nude naši kooperanti.

Ukoliko želite da uvezete robu sa Balkana slobodno nas kontaktirajte. Danas je naš sajt postao jedinstveni portal na kom možete poručiti robu na jednom mestu a Vaš zahtev će istovremeno biti prosleđen svim našim partnerskim firmama koje vrše usluge pronalaženja i slanja robe sa Balkana.

Imamo saradnju sa više poslovnih partnera čije je sedište na Balkanu. Svi oni se bave poslovima pronalaženja robe, kontrole kvaliteta robe i kontrole dobavljača. Ukoliko želite da umesto Vas pronađemo neku robu, da se umesto Vas dogovaramo oko cene robe (cenjkamo), ako želite da ste sigurni u svoju kupovinu, pozovite nas.

Ako Vam je potrebna pomoć ili savet prilikom uvoza, slobodno nas kontaktirajte, verovatno Vam možemo pomoći.

Pišite nam ako i Vi želite da predstavite svoju firmu na našem sajtu.
O nama