Montažne kuće

Montažne kuće

Montažne kuće izgrađene su od ekološki prihvatljivih materijala. Drvo je glavni građevinski materijal, svojom strukturom, bojom i mirisom, ima pozitivan uticaj na ljudsko zdravlje. Naši objekti su izgrađeni isključivo od organskih materijala. Ovaj tip stanovanja daje prijatan i zdrav život u njima. Iskusne arhitekte, stručni inženjeri i menadžeri izgradnje odgovorni su za kompletan proces proizvodnje i montaže. Naš partner ima svu neophodnu opremu za obavljanje svih vrsta gradnje.

Ušteda energije

Naše montažne kuće su dobro izolovane. Potrošnja toplotne energije u njima u poređenju sa konvencionalnim kućama je spuštena za 50%. U skladu sa savremenim trendovima, postoji poseban naglasak sa tehnološkog aspekta izgradnje, koja podrazumeva korišćenje prirodnih materijala. Ovo je poseban doprinos u sve prisutnijem konceptu održivog "zelenog" dizajna. To je jedan od glavnih ciljeva našeg dizajnerskog tima.

Eko-materijali

Drvo je prirodni materijal koji se lako proizvodii, transportuje i montira. Iako je lagan i elastičan, još uvek je veoma izdržljiv i jak, zadržava oblik i svojstva. Kroz istoriju ostao je u osnovi naše arhitekture i kulture. Zbog svoje, boje, mirisa i toplote koju pruža jedan je od najpopularnijih materijala za gradnju kuća. Dokazano je da su drvene kuće zdravlije za ljude.

Konstrukcija

Brzina gradnje je velika prednost kod montažnih kuća. Proizvodnja se odvija sa modernom tehnologijom. Gotovi konstruktivni elementi se kamionima transportuju do mesta gradnje. Period montiranja kuće je 2-3 dana, u zavisnosti od veličine.

Dizajn

Dizajn je osnovna delatnost naše partnerske firme. Pristup dizajnu ogleda se u poštovanju tradicionalnog principa arhitekture, dok je još prate i savremena idejna rešenja. Posvećeni su budućnosti arhitekture, inovacijama, tehnologijama i materijalima koji postavljaju arhitekturu i dizajn ka pametnijoj i održivoj budućnosti. Tim arhitekta naše partnerske firme u stanju je da radi na širokom spektru projekata u svim fazama njenog razvoja.

Ukoliko su Vam neophodne dodatne informacije ili ste zainteresovani za neki od ponuđenih modela, budite slobodni i kontaktirajte nas. Biće nam drago da Vam pomognemo.

Galeriju slika montažnih kuća možete videti ovde.