Montažne kuće (vikendice)

Naši partneri projektuju i proizvode montažne objekte svih namena. Dobro i funkcionalno rešenje, moderan dizajn i gradnja po najnovijim standardima odlike su objekata koje nude naši partneri. Različiti stilovi i veliki izbor modela osmišljeni su da zadovolje funkcionalne i estetske potrebe klijenata.

Montažne kuće (vikendice), odnosno njihovi elementi konstruišu se u zatvorenom prostoru, u kontrolisanim klimatskim uslovima. Zaatim se dovoze na gradilište, gde se u roku od nekoliko dana sklapaju. Montažna gradnja je brza, precizna i nezavisna od vremenskih uslova. Otporna je na požare i zemljotrese, a iznad svega energetski efikasna i ekološka. Građevinski materijali koji se koriste imaju pozitivan uticaj na ljude. Zbog svoje energetske efikasnosti, montažne kuće i vikendice doprinose značajnoj uštedi energije i smanjenju troškova. Brza, detaljno isplanirana i precizna gradnja, kontrola troškova i kvalitet stanovanja, razlozi su zbog kojih se sve više ljudi odlučuje za montažne kuće. Zbog svih tih prednosti, ovaj tip gradnje dominantan je u većini razvijenih zemalja i predstavlja trajno rešenje za dug i zdrav život.

Na linkovima ispod slika možete detaljnije da se informišete o modelima montažnih kuća i vikendica koje nude naši partneri.

Modeli montažnih kuća i vikendica

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije budite slobodni i kontaktirajte nas.